Siitepöly, UNKARILAINEN 500g

20,00  sis. alv.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 230061 Osasto:

Lisätiedot

Luonnon siitepöly ihmisten lisäravinnoksi!

Siitepöly on luonnon oma tehoravinto, joka sopii immuniteetin nostajaksi ja urheilijalle luonnolliseksi lisäravinteeksi. Kuivattu siitepöly on ravintorikasta lisäravinnetta, jonka ominaisuudet vaihtelevat kasvialkuperästä riippuen. Proteiinia siitepölyssä on jopa 35 prosenttia. Lisäksi se sisältää mm. kivennäisaineita, rasvoja, aminohappoja, A-, B-, C- ja E-vitamiineja, mineraaleja ja hiilihydraatteja. Erityisesti B-ryhmän vitamiinien osuus on merkittävä.

Mehiläisten keräämää siitepölyä voi käyttää ravinnoksi esim. proteiinin lähteenä. Se antaa energiaa, lisää suorituskykyä ja edistää suoliston toimintaa. Siitepölyn käyttö voi aiheuttaa allergisia reaktioita, joten käyttö kannatta aloittaa pienillä annosmäärillä.

Siitepölyallergiset voivat käyttää tuotetta vastustuskyvyn kasvattamiseen. Siedätyshoidon aloittamisesta kannattaa keskustella lääkärin kanssa. Aloitusannoksena riittää hyvin pieni määrä ja määrää voi lisätä sen mukaan, miten sietokyky antaa myöden.

Siitepölyä kerätään mehiläispesistä erityisen keräimen avulla. Keräin asetetaan pesän lentoaukolle, joten pesään palaavat mehiläiset kulkevat sen läpi vahingoittumatta. Osa mehiläisten jaloissa olevasta siitepölystä jää keräimeen ja otetaan talteen. Suurin osa mehiläisten keräämästä siitepölystä jää niiden omaan käyttöön. Mehiläiset ravitsevat toukkiaan tällä luonnon omalla superfoodilla.

Siitepöly maistuu makeahkolle, suutuntuma on jauhomainen. Nauti siitepölyä 1 – 2 tl päivässä sellaisenaan tai sekoita esim. puuroon, jugurttiin tai veteen. Siitepölyä voi sekoittaa myös smoothie-juomiin tai itsetehtyihin välipalapatukoihin.

Tuote on valmista nautittavaksi. Säilytetään kuivassa paikassa. Voi myös pakastaa. Rakeiden väri ja koko vaihtelee. Alkuperämaa: Unkari. Pakattu ilmatiiviiseen muovipurkkiin. Kilohinta 40,00 e.

Paino 0,55 kg (kilogramma)
maara

641, 772

Shopping Cart
Scroll to Top