Joulu-Mieleinen – nimikoitu juokseva hunajavalmiste 340g

8,00  sis. alv.

23,53 €/kg
Sisältää ALV 14 %

Ainesosat: suomalainen hunaja 53 %, polydekstroosi (ravintokuitu) ja vesi

Lisätiedot

Joulun mieleisin lahja on täällä! Nimikoidut hunajatuotteet ovat nousseet suureen suosioon ja omalla nimellä etiketöidyt hunajapullot ovat ilahduttaneet jo satoja kuluttajia. Joulusesonkiin suunniteltu uniikki pullo on se vastuullisempi joulupullo ja varmasti saajaansa ilahduttava lahjaidea.

Ainutlaatuinen Mieleinen-hunajalahja sopii pukinkonttiin perheenjäsenille, ystäville, opettajille, naapureille ja kaikille läheisillä, joille haluat tarjota jouluna erityisen makean hetken.

Hunajayhtymän verkkokaupasta tilaat nimikoidun Mieleinen-hunajavalmisteen omalla etiketillä. Korkkitarraan saat kirjoitettua lahjan antajan nimen juhlapäivän toivotuksen kera. Näitä uniikkeja pulloja on tarjolla rajoitettu erä, joten toimi nopeasti ja tilaa lähipiirisi sankareille herkulliset hunajaiset yllätykset.

NÄMÄ UNIIKIT NIMIKOIDUT HUNAJATUOTTEET OVAT SAATAVILLA VAIN HUNAJAYHTYMÄN VERKKOKAUPASTA!

Mieleinen on hunajavalmiste, jossa yhdistyvät makeus ja kuidut. Mieleisessä on tallella suomalaisen hunajan hyvä maku ja terveyttä edistävät ominaisuudet, mutta siinä on 34 % vatsan toimintaa edistävää ravintokuitua ja 48 % vähemmän hiilihydraatteja kuin hunajassa. Miedon makeutensa vuoksi Mieleinen sopii niillekin, joiden mielestä tavallinen hunaja on liian makeaa.

Huomioithan merkkimäärät:
Lahjan saaja (nimi isolla etuetiketissä), merkkimääräsuositus enintään 15 merkkiä
Lahjan antaja (nimi korkin päällä tarrassa), merkkimääräsuositus yhteensä 4-20, yhdelle tai kahdelle riville, merkkimäärä max. 10 per rivi.

 

Paino 0.37 kg

Mitat 4.2 × 8.0 × 13.0 cm

Myyntieräpakkaus

340g

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
Vieritä ylös