Kesä Mieleinen – nimikoitu juokseva hunajavalmiste 340g

8,00  sis. alv.

23,53 €/kg
Sisältää ALV 14 %

Ainesosat: suomalainen hunaja 53 %, polydekstroosi (ravintokuitu) ja vesi

Lisätiedot

Muista Mieleistäsi kesän juhlissa! Valmistuneet, synttärisankarit, mökkivierailuiden emännät ja isännät sekä muut kesän juhlijat ansaitsevat arvoisensa lahjan. Hunajayhtymän verkkokaupasta tilaat nimikoidun Mieleinen-hunajavalmisteen omalla etiketillä. Korkkitarraan saat kirjoitettua lahjan antajan nimen juhlapäivän toivotuksen kera. Näitä uniikkeja pulloja on tarjolla rajoitettu erä, joten toimi nopeasti ja tilaa lähipiirisi sankareille herkulliset hunajaiset yllätykset.

NÄMÄ UNIIKIT NIMIKOIDUT HUNAJATUOTTEET OVAT SAATAVILLA VAIN HUNAJAYHTYMÄN VERKKOKAUPASTA!

Mieleinen on hunajavalmiste, jossa yhdistyvät makeus ja kuidut. Mieleisessä on tallella suomalaisen hunajan hyvä maku ja terveyttä edistävät ominaisuudet, mutta siinä on 34 % vatsan toimintaa edistävää ravintokuitua ja 48 % vähemmän hiilihydraatteja kuin hunajassa. Miedon makeutensa vuoksi Mieleinen sopii niillekin, joiden mielestä tavallinen hunaja on liian makeaa.

Huomioithan merkkimäärät:
Lahjan saaja (nimi isolla etuetiketissä), merkkimääräsuositus enintään 15 merkkiä
Lahjan antaja (nimi korkin päällä tarrassa), merkkimääräsuositus yhteensä 4-20, yhdelle tai kahdelle riville, merkkimäärä max. 10 per rivi Voit valita kahdesta etiketistä
Sydämet
Lahja & kakku
Nimikoituja Mieleisiä on tarjolla rajoitettu erä. Hunajayhtymä pidättää oikeuden tilausten hyväksymiseen.

  Paino 0.37 kg
Mitat 4.2 × 8.0 × 13.0 cm
Myyntieräpakkaus
340g

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
Vieritä ylös