Propolistipat 10 ml

7,90  sis. alv.

Tuotetunnus (SKU): 27023 Osasto:

Lisätiedot

Propolis sisältää: 50-55 % pihkaa ja balsamia, 20-35% vahaa, 5-10 % eteerisiä öljyjä, 5 % siitepölyä, flavonoideja, kasvihappoja, aromiaineita, hiven- ja kivennäisaineita, vitamiineja. Propolistipat on valmistettu liuottamalla propolis etanoliin. Propolistippoja käytetään esim. haavojen, finnien ja huuliherpeksen hoitoon, känsien ja syylien hoitoon, ientulehduksiin ja aftoihin sekä kurkkukipuun, nielutulehduksiin ja flunssaan. Ulkoisesti tippoja voi käyttää haavojen, palovammojen, finnien, ihovaurioiden ja hyönteisten puremien hoitoon. Se estää ja poistaa tulehdusta ja toimii antibakteerisuutensa ansiosta oivana ensiapuna erilaisiin ruhjeisiin

Mehiläiset kräävät propoliksen raaka-aineita puiden ja pensaiden silmuista. Propoliksen väri vaihtelee sen mukaan, mistä kasveista se on peräisin. Se voi olla väriltään keltaista, tummanruskeaa tai jopa väritöntä. Mehiläisten valmistama propolis edistää mehiläisyhdyskuntien hyvinvointia. Se pitää bakteerit poissa ja mehiläiset terveenä. Kittivaha eli propolis on luonnon oma antibiootti, joka taistelee bakteereja, viruksia ja sienitauteja vastaan. Se estää tulehduksia ja voi lisätä vastustuskykyä!

Propolistipat sopivat sekä sisäisesti että ulkoisesti käytettäväksi. Sisäisesti nautittuna tippoja voi laimentaa keitettyyn veteen suhteessa 10-20 tippaa/1 dl vettä. Voi aiheuttaa allergisia reaktioita, sillä se sisältää siitepölyä ja hartsiaineita. Säilyy avaamattomana vuosia, joten pakkauksissa ei ole parasta ennen -päiväystä.

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
Scroll to Top