Syys-Mieleinen – nimikoitu juokseva hunajavalmiste 340g

9,00  sis. alv.

26,47 €/kg
Sisältää ALV 14 %

Ainesosat: suomalainen hunaja 53 %, polydekstroosi (ravintokuitu) ja vesi

Lisätiedot

Muista Mieleistäsi syksyllä! Nimikoidut hunajatuotteet ovat nousseet suureen suosioon ja omalla nimellä etiketöidyt hunajapullot ovat ilahduttaneet jo satoja kuluttajia. Syksyn sesonkiin suunniteltu ruskapullo on ihana lahjaidea isänpäivään, synttärisankareille, kyläreissujen emännille ja isännille sekä muille Mieleisille, jotka ansaitsevat makean hetken.

Hunajayhtymän verkkokaupasta tilaat nimikoidun Mieleinen-hunajavalmisteen omalla etiketillä. Korkkitarraan saat kirjoitettua lahjan antajan nimen juhlapäivän toivotuksen kera. Näitä uniikkeja pulloja on tarjolla rajoitettu erä, joten toimi nopeasti ja tilaa lähipiirisi sankareille herkulliset hunajaiset yllätykset.

NÄMÄ UNIIKIT NIMIKOIDUT HUNAJATUOTTEET OVAT SAATAVILLA VAIN HUNAJAYHTYMÄN VERKKOKAUPASTA!

Mieleinen on hunajavalmiste, jossa yhdistyvät makeus ja kuidut. Mieleisessä on tallella suomalaisen hunajan hyvä maku ja terveyttä edistävät ominaisuudet, mutta siinä on 34 % vatsan toimintaa edistävää ravintokuitua ja 48 % vähemmän hiilihydraatteja kuin hunajassa. Miedon makeutensa vuoksi Mieleinen sopii niillekin, joiden mielestä tavallinen hunaja on liian makeaa.

Huomioithan merkkimäärät:

Lahjan saaja (NIMI etuetiketissä “olet minulle mieleinen”-tekstin yläpuolella), merkkimääräsuositus enintään 15 merkkiä. Ei erikoismerkkejä tai hymiöitä.
Lahjan antaja (NIMI korkin päällä tarrassa toivotuksen alapuolella), merkkimääräsuositus yhteensä 4-20, yhdelle tai kahdelle riville, merkkimäärä max. 10 per rivi.

 

Paino 0.37 kg

Mitat 4.2 × 8.0 × 13.0 cm

Myyntieräpakkaus

340g

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
Scroll to Top