Talvi-Mieleinen – nimikoitu juokseva hunajavalmiste 340g

8,00  sis. alv.

23,53 €/kg
Sisältää ALV 14 %

Ainesosat: suomalainen hunaja 53 %, polydekstroosi (ravintokuitu) ja vesi

Lisätiedot

Talven lämmittävin ja maistuvin lahja on nyt tilattavissa. Suomalaisesta hunajasta valmistetut Mieleiset ovat nousseet kuluttajien suosikkituotteiksi. Omalla nimellä saatavat uniikit hunajalahjat löytyvät vain Hunajayhtymän verkkokaupasta, kutakin sesonkipulloa on myynnissä vain rajoitetun ajan.

Ainutlaatuinen Mieleinen-hunajalahja ilahduttaa talven juhlapäivinä ystäviä, tuttavia ja perheenjäseniä. Hinta verkkokaupassa vain 8 e.
Korkkitarraan saat kirjoitettua lahjan antajan nimen juhlapäivän toivotuksen kera. Näitä uniikkeja pulloja on tarjolla rajoitettu erä, joten toimi nopeasti ja tilaa herkulliset hunajaiset yllätykset talven tapahtumiin.

Mieleinen on hunajavalmiste, jossa yhdistyvät makeus ja kuidut. Mieleisessä on tallella suomalaisen hunajan hyvä maku ja terveyttä edistävät ominaisuudet, mutta siinä on 34 % vatsan toimintaa edistävää ravintokuitua ja 48 % vähemmän hiilihydraatteja kuin hunajassa. Miedon makeutensa vuoksi Mieleinen sopii niillekin, joiden mielestä tavallinen hunaja on liian makeaa.

Huomioithan merkkimäärät:
Lahjan saaja (NIMI etuetiketissä ”olet minulle mieleinen”-tekstin yläpuolella), merkkimääräsuositus enintään 15 merkkiä. Ei erikoismerkkejä tai hymiöitä.
Lahjan antaja (NIMI korkin päällä tarrassa valitun toivotuksen alapuolella), merkkimääräsuositus yhteensä 4-20, yhdelle tai kahdelle riville, merkkimäärä max. 10 per rivi.

 

Paino 0.37 kg

Mitat 4.2 × 8.0 × 13.0 cm

Myyntieräpakkaus

340g

Saatat myös pitää...

Shopping Cart
Vieritä ylös